JAG LETAR EFTER PASSFORM HUSBILSMATTOR FÖR MIN:

 

Husbilsmattor till VanTourer

Våra VanTourer husbilsmattor är 100% skräddarsydda. Vi har den unika passformen för varje husbil i vårt system. Du kan sätta ihop mattorna själv. Gör din husbil som ny igen med våra husbilsmattor! Välj ditt husbilsmärke nedan och sedan byggåret. Då hittar du de olika husbilsmattorna som vi levererar till din VanTourer! Om det finns några frågor kan du alltid skicka oss ett e-postmeddelande.

HUSBILSMATTA TILL VanTourer

Vi har passande husbilsmattor för varje VanTourer. Du kan beställa dessa online. Mattorna är gjorda för att passa varje husbil. Vi känner till de unika formerna av husbilsmattorna för varje VanTourer. Vi visar passformen vid artikeln under bilderna som en ritning.

NÅLFILT HUSBILSMATTOR

Nålfilt husbilsmattor för VanTourer är gjorda av ett robust kvalitetstyg. Dessa husbilsmattor har en totalvikt på 2 000 gr/m2.

RIBBA HUSBILSMATTOR

Ribbade husbilsmattor är tillverkade av en robust kvalitetsmatta av nålfilt med revbensmotiv. Ribbade mattan har en totalvikt på 2 750 gr/m2.

VELOUR HUSBILSMATTOR

Velour husbilsmattor är gjorda av lyxigt, tuftat tyg. Dessa husbilsmattor har det bästa förhållandet mellan pris och kvalitet. Mattans vikt är 2 100 gr/m2. Smutsen finns kvar på denna matta, vilket gör den lätt att rengöra. Dessa husbilsmattor är de mest köpta!

SUPERVELOUR HUSBILSMATTOR

Supervelour husbilsmattor är tyngre, nämligen 2 500 gr/m2 och dessa levereras utan extra hälförstärkning. Detta ger husbilsmattorna ett exklusivt utseende.

DIAMANT HUSBILSMATTOR

Diamanthusbilsmattor är de bästa husbilsmattor som finns. Det här är superlativt för din VanTourer. Dessa mattor har en vikt på 3 076 gr/m2.

HUSBILMATTOR

Alla VanTourer husbilsmattor levereras med fästmaterial som gör dem säkra att fästa och använda. Med de olika egenskaperna har du också många val som färg, färg på kantstickning, mer och mindre mattor etc ... Om du är osäker på vilken husbilsmodell du har, vänligen kontakta oss.

VanTourer