JAG LETAR EFTER PASSFORM HUSBILSMATTOR FÖR MIN:

Eura Mobil Vans 2022- Ribbad husbilsmatta

 
Mattfärg
 
Svart
 
Grafit
 
Havsblå
 
Gräsgrön
 
Mörkgrön
 
Ljust blå
 
Ljusgrå/aluminium
 
Röd
 
Rose
 
Ljusblå
 
Orange
Leveranstid: 3-6 arbetsdagar
Universellt monteringsmaterial
 • Egen produktion: Kontinuerlig kvalitet
 • Passformsgaranti: Inte nöjd med ditt köp, pengarna tillbaka
 • Fraktkostnader: 63,27 kr per beställning
 • 30-dagars reflektionsperiod och gratis returer
Dina valda alternativ
  659,50 kr 545,04 kr
  Details

  Dessa husbilsmattor är tillverkade av en robust, nålfiltkvalitetstyg med ett ribbmotiv. De är gjorda exakt för att mäta för din Eura Mobil Vans 2022-. Dessa högkvalitativa husbilsmattor används också ofta för tjänstebilar och skåpbilar. Denna matta finns i en färg: antracit.

  Mattan är tillverkad av polypropylen och har en vikt på 2 750 gr/m2. Detta är en mycket robust husbilsmatta med en halkskydd som säkerställer säker användning. Dessa husbilsmattor levereras med fästmaterial för att säkra dem säkert.

  Den här artikeln följs av flera foton. Den första bilden visar tygets kvalitet, den andra fästmaterialet som vi levererar med denna husbilsmatta. Vi visar också en ritning av passformen. Varje husbil har sin egen, unika passform. Du kan använda ritningen för att kontrollera mattans form.

  Ge husbilsmattorna en personlig touch genom att ge dem en unik kantstickningsfärg! Det kostar inget extra! Komplettera husbilsmattor med din egen textlogotyp. Beställer du för ett husbilsföretags räkning? Då kan vi även brodera företagets logotyp på husbilsmattorna till ett fint pris! Observera! Vi får inte använda märkeslogotyper eller bilmärken/bilnamn i samband med varumärkeslagstiftning (upphovsrätt).

  Vi förser dessa mattor med en extra hälförstärkning på förarmattan. Eftersom vi själva tillverkar bilmattorna är vi maximalt flexibla.

  Kort sagt: sätt ihop din egen unika matset, vi garanterar att den passar! Hos oss har du ett inte nöjd? pengarna tillbaka! garanti!

  Mer information
  Mer information
  Lämplig för Husbil:Eura Mobil Vans 2022
  Recensioner
  Write Your Own Review
  Du recenserar:Eura Mobil Vans 2022- Ribbad husbilsmatta
  Your Rating
  FAQ
  Inga frågor