JAG LETAR EFTER PASSFORM HUSBILSMATTOR FÖR MIN:

Husbilsmatta vardagsrum - Brun-170x500 cm

Leveranstid: 3-6 arbetsdagar
  • Egen produktion: Kontinuerlig kvalitet
  • Passformsgaranti: Inte nöjd med ditt köp, pengarna tillbaka
  • Fraktkostnader: 63,27 kr per beställning
  • 30-dagars reflektionsperiod och gratis returer
1 687,50 kr 1 394,63 kr
Details

Jasmins husbilsmatta har utvecklats speciellt av oss. Det är idealiskt och används ofta för vardagsrummet av husbilar och husvagnar. Denna matta har en speciell patenterad halkskydd och är därför väggbeständig. Det är också mattan som inte slits. Var du än klipper den, kommer det inte att slitas. Därför är det idealiskt för husbilar och husvagnar.

Vi säljer denna matta i 4 olika färger: beige, brun, grå och antracit i rullar på 100cm, 130cm eller 170 cm bred och i olika längder upp till 500cm långa. Vad du behöver beror på storleken på vardagsrummet i din husbil eller husvagn.

För att bearbeta denna matta i din husbil eller husvagn, skulle du göra klokt i att först göra en ritning med dimensionerna. Du kan sedan rita detta på baksidan av mattan. Skär sedan mattan längs en bräda eller skärstång. Du kan då bara lägga mattan redo i din husbil.

Mattan är tillverkad av 100% polypropylen. Poolvikten är 1 150 gr/m2. Totalvikten cirka 2 300 gr/m2. Stapelhöjden är 8 mm. Den totala höjden är 11 mm. Mattan är brandbeständig.

Mer information
Mer information
ColorBruin
Recensioner
Write Your Own Review
Du recenserar:Husbilsmatta vardagsrum - Brun-170x500 cm
Your Rating
FAQ
Inga frågor
Din bil förtjänar en uppgradering

Upplev lyx när du går in i din bil. Våra exklusiva bilmattor tillför den lilla extraklassen och komforten du önskar.