JAG LETAR EFTER PASSFORM HUSBILSMATTOR FÖR MIN:

Eura Mobil Vans 2022- Velour husbilsmatta

 
Svart
 
Grafit
 
Mörkblå
5,00 kr
 
Röd
50,00 kr
 
Beige
50,00 kr
 
Mattfärg
 
Svart
 
Grafit
 
Havsblå
 
Gräsgrön
 
Mörkgrön
 
Ljust blå
 
Ljusgrå/aluminium
 
Röd
 
Ljust rosa
 
Ljusblå
 
Orange
Leveranstid: 3-6 arbetsdagar
Universellt monteringsmaterial
 • Egen produktion: Kontinuerlig kvalitet
 • Passformsgaranti: Inte nöjd med ditt köp, pengarna tillbaka
 • Fraktkostnader: 63,27 kr per beställning
 • 30-dagars reflektionsperiod och gratis returer
Dina valda alternativ
  759,50 kr 627,69 kr
  Details

  Dessa husbilsmattor är gjorda av ett lyxigt tyg av velourkvalitet. De är gjorda exakt för att mäta din Eura Mobil Vans 2022-. På grund av mattans struktur förblir smutsen på mattorna. Detta gör mattorna lätta att rengöra. Denna matta finns i olika färger.

  Mattan är tillverkad av polyamid och har en vikt på 2 100 gr/m2. Detta är en tätt vävd (tuftad) matta. Skillnaden med supervelour husbilsmattorna är mattans tyngd. Supervelourmattan är 2 500 gr/m2. Dessa bilmattor levereras med extra hälförstärkning. Mattorna har en halkskydd som säkerställer säker användning. Dessa mattor levereras med fästmaterial för att säkra dem säkert.

  Den här artikeln följs av flera foton. Den första bilden visar tygets kvalitet, den andra fästmaterialet som vi levererar med denna husbilsmatta. Vi visar också en ritning av passformen. Varje husbil har sin egen, unika passform. Du kan använda ritningen för att kontrollera mattans form.

  Ge husbilsmattorna en personlig touch genom att ge dem en unik kantstickningsfärg! Det kostar inget extra! Komplettera husbilsmattor med din egen textlogotyp. Beställer du för ett husbilsföretags räkning? Då kan vi även brodera företagets logotyp på husbilsmattorna till ett fint pris! Observera! Vi får inte använda märkeslogotyper eller bilmärken/bilnamn i samband med varumärkeslagstiftning (upphovsrätt).

  Eftersom vi själva tillverkar bilmattorna är vi maximalt flexibla.

  Kort sagt: sätt ihop din egen unika matset, vi garanterar att den passar! Hos oss har du ett inte nöjd? pengarna tillbaka! garanti!

  Mer information
  Mer information
  Lämplig för Husbil:Eura Mobil Vans 2022
  Recensioner
  Write Your Own Review
  Du recenserar:Eura Mobil Vans 2022- Velour husbilsmatta
  Your Rating
  FAQ
  Inga frågor