JAG LETAR EFTER PASSFORM HUSBILSMATTOR FÖR MIN:

Eura Mobil Vans 2022- Nålfilt husbilmatta

 
Svart
 
Grafit
 
Stenkol
 
Mattfärg
 
Svart
 
Grafit
 
Havsblå
 
Gräsgrön
 
Mörkgrön
 
Ljust blå
 
Ljusgrå/aluminium
 
Röd
 
Ljust rosa
 
Ljusblå
 
Orange
Leveranstid: 3-6 arbetsdagar
Universellt monteringsmaterial
 • Egen produktion: Kontinuerlig kvalitet
 • Passformsgaranti: Inte nöjd med ditt köp, pengarna tillbaka
 • Fraktkostnader: 63,27 kr per beställning
 • 30-dagars reflektionsperiod och gratis returer
Dina valda alternativ
  599,50 kr 495,45 kr
  Details

  Dessa nålfilt husbilsmattor är gjorda av ett robust kvalitetstyg och de är exakt gjorda för att passa för din Eura Mobil Vans 2022-. Dessa kvalitetsbilmattor är ofta standard i husbilar. Denna matta finns i 3 färger: svart, grafit och antracit.

  Mattan är tillverkad av polypropylen och har en vikt på 2 000 gr/m2. Detta är en mycket robust husbilsmatta med halkskydd som säkerställer säker användning. Dessa mattor levereras med fästmaterial för att säkra dem säkert.

  Den här artikeln följs av flera foton. Den första bilden visar tygets kvalitet, den andra fästmaterialet som vi levererar med denna husbilsmatta. Vi visar också en ritning av passformen. Varje husbil har sin egen, unika passform. Du kan använda ritningen för att kontrollera mattans form.

  Ge husbilsmattorna en personlig touch genom att ge dem en unik kantstickningsfärg! Det kostar inget extra! Komplettera husbilsmattor med din egen textlogotyp. Beställer du för ett husbilsföretags räkning? Då kan vi även brodera företagets logotyp på husbilsmattorna till ett fint pris! Observera! Vi får inte använda märkeslogotyper eller bilmärken/bilnamn i samband med varumärkeslagstiftning (upphovsrätt).

  Vi förser dessa mattor med en extra hälförstärkning på förarmattan. Eftersom vi producerar husbilsmattorna själva är vi maximalt flexibla.

  Kort sagt: sätt ihop din egen unika husbilsmatta, vi garanterar att den passar! Hos oss har du ett inte nöjd? pengarna tillbaka! garanti!

  Mer information
  Mer information
  Lämplig för Husbil:Eura Mobil Vans 2022
  Recensioner
  Write Your Own Review
  Du recenserar:Eura Mobil Vans 2022- Nålfilt husbilmatta
  Your Rating
  FAQ
  Inga frågor