JAG LETAR EFTER PASSFORM HUSBILSMATTOR FÖR MIN:

Eura Mobil Vans 2022- Diamond collection husbilsmatta

 
Svart
 
Grafit
 
Beige
5,00 kr
 
Mattfärg
 
Svart
 
Grafit
 
Havsblå
 
Gräsgrön
 
Mörkgrön
 
Ljust blå
 
Ljusgrå/aluminium
 
Röd
 
Ljust rosa
 
Ljusblå
 
Orange
Universellt monteringsmaterial
 • Egen produktion: Kontinuerlig kvalitet
 • Passformsgaranti: Inte nöjd med ditt köp, pengarna tillbaka
 • Fraktkostnader: 63,27 kr per beställning
 • 30-dagars reflektionsperiod och gratis returer
Dina valda alternativ
  999,50 kr 826,03 kr
  Details

  Diamond Collection är vår senaste produkt. Denna kvalitet är den allra bästa och mest exklusiva mattan som finns i husbilsindustrin. Dessa bilmattor är underbart mjuka och är standard i de lyxigaste camparna. Dessa husbilsmattor är gjorda av extremt lyxigt tyg av velourkvalitet. De är gjorda exakt för att mäta din Eura Mobil Vans 2022-. Denna kvalitetsmatta ger husbilen ett exklusivt utseende. Denna matta finns i färgerna svart, mörkgrå och beige.

  Mattan är tillverkad av polypropylen och har en totalvikt på 3 076 gr/m2. Stapelvikten är 1 500 gr/m2. Detta är en mycket tätt vävd (tuftad) matta med en hög hög på 9 mm, mattans totala tjocklek är 12 mm. Det här är en underbart hög luggmatta. Dessa bilmattor levereras utan extra hälförstärkning, vilket ger mattorna ett extra exklusivt utseende. Mattan har en halkskydd som säkerställer säker användning. Denna matta levereras med fästmaterial för att säkra dem säkert.

  Leveranstiden för dessa husbilsmattor, som de andra husbilsmattorna på mattan, är 5-7 arbetsdagar. Med bilderna visar vi en ritning av passformen. Varje husbil har sin egen, unika passform. Du kan använda ritningen för att kontrollera mattans form.

  Ge husbilsmattorna en personlig touch genom att ge dem en unik kantstickningsfärg! Det kostar inget extra! Komplettera husbilsmattor med din egen textlogotyp. Beställer du för ett husbilsföretags räkning? Då kan vi även brodera företagets logotyp på husbilsmattorna till ett fint pris! Observera! Vi får inte använda märkeslogotyper eller bilmärken/bilnamn i samband med varumärkeslagstiftning (upphovsrätt).

  Eftersom vi producerar husbilsmattorna själva är vi maximalt flexibla.

  Kort sagt: sätt ihop din egen unika husbilsmatta, vi garanterar att den passar! Hos oss har du ett inte nöjd? pengarna tillbaka! garanti!

  Mer information
  Mer information
  Lämplig för Husbil:Eura Mobil Vans 2022
  Recensioner
  Write Your Own Review
  Du recenserar:Eura Mobil Vans 2022- Diamond collection husbilsmatta
  Your Rating
  FAQ
  Inga frågor